2020-05-27

zaharul si cancerul

https://drmirabela.blogspot.com/2019/06/celula-canceroasa.html

cu cât avem mai multă glucoză în sânge cu atât cancerul este mai agresiv.
STOP ZAHĂR ÎN CANCER! Nu ne răsplătim cu dulciuri că am rezistat chimioterapiei! STOP perfuziilor cu glucoză administrate cu atâta uşurinţă! Proteinele doar  în cantitate mică, dar suficiente pentru celulele normale

Dacă îi tăiem combustibilul principal:

  • celula canceroasă devine vulnerabilă, se înmulţeşte mai greu
  • nu avem produşi rezultanţi care să o protejeze şi este expusă atacului sistemului imunitar, stressului oxidativ, oxigenului hiperbar, tratamentului chimioterapic, radioterapiei
  • se micşorează suficient cu şanse mult mai mari de a fi scoasă integral chirurgical, fără risc de recidivă
  •  pe de altă parte, celulele normale întră într-un  mod de autoprotecţie în care nu se mai mutiplică, îşi iau energia din corpi cetonici şi aşa se protejază de efectele nocive ale chimioterapiei. Reacţiile adverse sunt mult mai bine suportate ( manifestările digestive, căderea părului, scăderea celulelor din sânge)
  • o problemă majoră o reprezintă sursa de acid glutamic ca sursă de energie a celulei canceroase. Dacă fără glucoză putem trăi, fără acid glutamic,nu. Este important pentru sistemul imunitar, cel care trebuie să lupte cu celule canceroase, dar nu numai, aproape toate celule organismului au nevoie de acid glutamic să funcţioneze bine. Drept urmare proteinele trebuie consumate în cantitate moderată. Cancere foarte agresive folosesc în general acidul glutamic, cum ar fi glioblastomul, o tumoare cerebrală foarte agresivă. Toate cancerele în stadiul metastazat sunt dependente de acid glutamic. 
Zahăr înseamnă: sucuri de orice fel, dulciuri, pâine, paste, foietaje, biscuiţi, orez, cartofi, prăjituri, îndulcitori, fructele foarte dulci. Cunoscând efectele benefice şi lipsa reacţiilor adverse nici un pacient nu ar trebui să înceapă tratamentul pentru cancer fără a începe mai întâi dieta bogată în grăsimi, proteine moderate (0.8-1 g/kg și pe masă musculară), foarte puţine glucide ( o dietă keto modificată)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu