2010-05-25

Plaiul Foii

http://www.bzb.ro/index.php?page_name=stire_detalii&id_stire=55741

Elicopterul SMURD, chemat la Plaiul Foii pentru a salva viaţa unei fetiţe de 6 ani


Copilul a fost una dintre victimele unui accident rutier provocat de un făgărăşean de abia venit din Italia, care-şi conducea jeep-ul cu peste 150 km/oră. Imediat după accident, şoferul vinovat şi prietenii pe care-i avea în maşină au fugit de la faţa locului

Intervenţie contra-cronometru în Plaiul Foii, după ce un Jeep şi un autoturism s-au făcut praf în urma unui accident de circulaţie deosebit de violent. Trei persoane au fost grav rănite, printre care şi un copil. În zonă a fost chemat de urgenţă un elicopter SMURD, care a transportat fetiţa de şase ani la un spital din Târgu Mureş. Martorii spun că maşina de teren circula cu peste 150 de kilometri la oră şi a intrat în plin în autoturismul cu numere de Ilfov în care se aflau cinci persoane.
Accidentul s-a produs pe drumul dintre oraşul Zărneşti şi Plaiul Foii. Maşina de teren mergea cu viteză ameţitoare. Şoferul a încercat să facă o depăşire, dar se pare nu a redus deloc din viteză. În doar câteva secunde s-a produs impactul. Jeepul cu numere de Italia a lovit în plin un Renault Megane în care se aflau cinci persoane din judeţul Ilfov. Trei dintre pasageri au fost răniţi. Cel mai grav, o fetiţă de numai şase ani.
Imediat după accident, cele patru persoane care se aflau în maşina de teren au fugit. Este vorba de şoferul şi pasagerul din dreapta, dar şi două persoane care au făcut, se pare, autostopul cu puţin timp înainte de producerea evenimentului rutier. Aceştia din urmă au fost găsiţi câteva minute mai târziu, fiind audiaţi de poliţişti. Şoferul care a fugit de la locul accidentului este din Zărneşti, iar martorii spun că s-a întors recent din Italia. Poliţiştii încearcă să dea de urmele fugarului.

http://www.adevarul.ro/locale/brasov/Brasov-_Dramatic-_Fetita_de_6_ani-accidentata_la_Plaiul_Foii-a_murit_0_268173286.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu